Pałacha, Zbigniew Autor Red.
Sitkiewicz, Iwona Red. Autor
Lenart, Andrzej (1949- ). Autor
Witrowa-Rajchert, Dorota Autor
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Objętość
339, [1] strona :
Hasła przedmiotowe
Warzywa
245
%a Właściwości fizyczne żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2010.
300
%a 339, [1] strona :
%c 25 cm.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
700
%a Domian, Ewa
%e Autor
700
%a Pałacha, Zbigniew
%e Autor%e Red.
700
%a Sitkiewicz, Iwona
%e Red.%e Autor
700
%a Jakubczyk, Ewa
%e Autor
700
%a Lenart, Andrzej
%d (1949- ).
%e Autor
700
%a Lewicki, Piotr
%e Autor
700
%a Marzec, Agata
%e Autor
700
%a Witrowa-Rajchert, Dorota
%e Autor
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne