okładka

Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa

Domian, Ewa Autor, Pałacha, Zbigniew Autor Red., Sitkiewicz, Iwona Red. Autor, Jakubczyk, Ewa Autor, Lenart, Andrzej (1949- ). Autor, Lewicki, Piotr Autor, Marzec, Agata Autor, Witrowa-Rajchert, Dorota Autor, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2010.

Warzywa, Żywność, Bezpieczeństwo żywności, Podręcznik

Autor
Domian, Ewa Autor
Pałacha, Zbigniew Autor Red.
Sitkiewicz, Iwona Red. Autor
Jakubczyk, Ewa Autor
Lenart, Andrzej (1949- ). Autor
Lewicki, Piotr Autor
Marzec, Agata Autor
Witrowa-Rajchert, Dorota Autor
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-204-3704-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2010.
Objętość
339, [1] strona :
Rozmiary
25 cm.
Hasła przedmiotowe
Warzywa
Żywność
Bezpieczeństwo żywności
Podręcznik
020
%a 9788320437041
245
%a Właściwości fizyczne żywności : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2010.
300
%a 339, [1] strona : %c 25 cm.
650
%a Warzywa
650
%a Żywność
650
%a Bezpieczeństwo żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Domian, Ewa %e Autor
700
%a Pałacha, Zbigniew %e Autor%e Red.
700
%a Sitkiewicz, Iwona %e Red.%e Autor
700
%a Jakubczyk, Ewa %e Autor
700
%a Lenart, Andrzej %d (1949- ). %e Autor
700
%a Lewicki, Piotr %e Autor
700
%a Marzec, Agata %e Autor
700
%a Witrowa-Rajchert, Dorota %e Autor
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 978-83-204-3704-1